Ziemann Cashservice Nederland zoekt jou!

Speel het veilig in je carriére

Betrokken en betrouwbare medewerkers heten wij van harte welkom. In het team van ZIEMANN Cashservice Nederland vind je zekerheid voor je professionele toekomst. Kijk eens rond of er tussen onze actuele vacatures iets voor jou tussen zit.

Gebruik voor open sollicitaties ons algemene sollicitatieformulier.

Wij kijken ernaar uit om u te ontmoeten!

De huidige omstandigheden stellen ZIEMANN Cashservice als werkgever echter ook voor nieuwe uitdagingen. Wij groeien snel en hebben vaak op korte termijn behoefte aan tijdelijke krachten maar ook personeel dat haar carrière wil voortzetten bij een solide en uitdagende werkgever en van een uitdaging houden en mee willen bouwen aan dit mooie bedrijf!

Daarom vindt u hieronder de belangrijkste informatie over onze actuele vacatures samengevat. Als u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met de onderstaande hotline voor sollicitanten.

Innovatie in het aanvraagproces

Dit is een maatregel om ZIEMANN te beschermen tegen binnenkomende malware. Lever daarom, indien mogelijk, al uw documenten in PDF-formaat aan. Op internet vindt u tal van instructies en programma's om uw MS-documenten om te zetten in een PDF-bestand.

Alle vacatures die je op onze carrière-page kunt vinden zijn up-to-date. We blijven uitkijken naar je sollicitatie!

Door de toegenomen werkdruk kan de verwerking van uw aanvraag enige tijd in beslag nemen. Even geduld - we nemen contact met u op.

Wij bieden u graag de mogelijkheid om in de toekomst opnieuw te solliciteren zodra er weer een voor u interessante vacature op de carrière-page staat. We zijn blij u dan weer te ontmoeten!