Discretie is ons bedrijfsmodel, vertrouwen is onze valuta

Landelijke geldvoor- en afvoertransporten vereisen meer dan alleen een waakzaam oog en een goed onderbuikgevoel. Onze belangrijkste tool voor elke operatie en alle acties: een uitgekiend en bewezen logistiek- en beveiligingsconcept.

Discretie is ons bedrijfsmodel, vertrouwen is onze valuta

Vertrouwen kan niet worden gekocht – vertrouwen wordt gegeven (en verdiend!). De verantwoordelijkheid om rond de klok perfect te presteren, is des te zwaarder. Of het nu gaat om geld- of waarde transport, SmartSafe operatie, opslag van waarden of ondersteuning van zelfbedieningsautomaten – in ons cash Service center werken gekwalificeerde specialisten met veel gevoel en knowhow aan geavanceerde en veilige processen en met de nieuwste technologie. Voor financiële instellingen, ondernemingen, zelfstandigen en lokale overheden
is dit de garantie voor een naadloze en efficiënte geldlogistiek. Discretie en een vlot proces
vormen de basis van ons bedrijf. Vertrouw ons! Wij doen er alles aan om uw vertrouwen te
houden…..!

Geld en kostbaarheden vervoeren –
tussen veiligheidsconcept en onderbuikgevoel

Landelijke geld en waarde aan- en afvoertransporten vergen meer dan alleen een oplettend oog en een goed onderbuikgevoel. Ons belangrijkste hulpmiddel voor  elke operatie en alle handelingen: een uitgekiend en bewezen logistiek en veiligheidsconcept.

Onze diensten:

Transport in speciaal beveiligde waarde transportmiddelen met permanente GPS- monitoring en in met inkt technologie beveiligde transport cassettes of boxen.

Gespecialiseerd transport voor waarden tot € 10.000 en voor bedragen boven € 10.000 (zgn. Hoogwaarde)

Officieel gecontroleerd door bevoegd gezag (politie) en speciaal opgeleid beveiligingspersoneel

We bieden een betrouwbare tijdelijke opslag van geld/betaalmiddelen (na dag ophalen van de gelden/waarden) en (volgende dag) geld verwerking met 24x7 video- en toegangsbewaking. Voor ondernemers, zelfstandigen en financiële instellingen verzorgen wij naast het ophalen en registreren van deze gelden tevens de gehele verwerking van opgehaalde gelden zoals het afstorten van chartale gelden bij de Nederlandse Bank en de aanmaak van girale overboekingen (SEPA betalingen) naar onze bank.

Naast het ophalen leveren wij ook geld- en waarde zendingen op verzoek van klanten naar hun eigen filialen, vestigingen van franchisenemers en naar zelfbedieningsapparaten.

Alle geld- en waarde handelingen worden verricht in ons Geldverwerking centrum te Waddinxveen onder volledige, 24x7u videobewaking. Geheel in overeenstemming met de richtlijnen van de Deutsche Bundesbank (BBK). Alle door ons getelde en verwerkte gelden worden dagelijks per beveiligd transport afgevoerd naar de Nederlandse bank. De overboekingen van deze gelden op de door u opgegeven rekening(en) worden ook dezelfde dag door ons verwerkt en aangeboden aan onze (Duitse) bank. Binnen twee dagen zou het geld vervolgens op uw rekening dienen bijgeschreven te zijn.

Onze diensten

Orderverwerking door klanten aangeboden Euro bankbiljetten en munten in sealbags;

Orderverwerking door klanten aangeboden Euro bankbiljetten in SmartSafe cassettes;

Inkomende inspectie en controle van bij de Nederlandse bank bestelde en opgehaalde geldwaarde (t.b.v. wisselgeld orders van klanten) van iedere Euro bankbiljetten en munten bestelling

Vastlegging en registratie van camera beelden van alle uitgevoerde geld handelingen

Controle van individuele (wisselgeld) bestellingen en voor transport klaar gezette sealbags;

Voor hoog-waarde klanten speciaal (gepantserd) beveiligd transport naar klanten locatie(s);

Wij kunnen op verzoek van klanten hun specifieke transporten inregelen zoals het vervoeren van geld en overige kostbaarheden tussen diverse vestigingen of kantoren. Dit komt onder meer voor bij bedrijfsbeëindiging, verbouwingen van panden en ook bij inbeslagname van waardevolle goederen bij afnemers. Ook ‘speciaal’ transport van gevoelige documenten, laboratorium of medische zendingen behoren tot de mogelijkheden. Onze accountmanagers komen graag met u in contact om de details met u te bespreken en wij zorgen voor een voor u op maat gemaakte reislogistiek - altijd aangepast aan uw individuele wensen.

Vertrouw op onze permanente procesbewaking en onze beproefde vervoer-, opslag en verwerking concepten.

Onze diensten:

Transport van geld en overige waardevolle zaken tussen diverse vestigingen van klant, gevoelige documenten, laboratorium of medische zendingen, dossiers en andere unieke items