Het recente nieuws van Ziemann

Nieuws

Ziemann breidt haar activiteiten in Nederland uit

ZIEMANN SECURITY Holding GmbH is met ingang van april 2022 met een eigen onderneming aanwezig in Nederland. Na de overname van drie waardtransport ondernemingen in Duitsland eind 2021, zet het bedrijf nu de volgende stap als onderdeel van zijn strategische bedrijfsontwikkeling. Het nieuw opgerichte ZIEMANN CASHSERVICE NL B.V. neemt per direct activa en een deel van de werknemers van het failliete RCCS Waardetransport B.V. over.

Lees verder

Met inzameling en logistiek geeft ZIEMANN een sterk signaal af van solidariteit met Oekraïne

De oorlog in Oekraïne en het lijden van de mensen daar hebben een golf van medeleven en hulp op gang gebracht. Deze catastrofe veroorzaakte ook ongeloof en grote ontsteltenis bij de medewerkers van de Ziemann Group. Om de Oekraïners snel te kunnen helpen en praktisch te ondersteunen, startten diverse medewerkers een geldinzamelingsactie op diverse Ziemann-vestigingen.

Lees verder

Ziemann Nederland en Ziemann Valor sluiten overeenkomst voor levering edelmetalen

Reeds voor jaren een begrip in Duitsland: Ziemann Valor. Eén van de partijen die goud, zilver en andere edelmetalen verkoopt en levert op verzoek van Duitse klanten. Ook in Nederland zijn wij, samen met Ziemann Valor, de komende maanden bezig met het opzetten van deze dienstverlening voor alle geïnteresseerde partijen. Houdt deze nieuws rubriek in de gaten voor verder nieuws.

Lees verder

Ziemann Cash Service Nederland en Raisin bank: een voortvarende start…!

Na het uitgesproken faillissement van RCCS SmartSafe Company is Ziemann snel gestart met het zoeken van een nieuwe bank die onze producten en diensten gaat ondersteunen. Uiteindelijk zijn contracten getekend met de in Duitsland actieve Raisin Bank. Momenteel zijn wij in de laatste fase van het opstarten van onze diverse diensten als pre-credit vergoeding van gelden afgestort in onze unieke SmartSafes, leveren van wisselgeld op bestelling en het ophalen van kas gelden verpakt in zgn. Seal Bags. Niet alleen ‘oud’ klanten
van RCCS maar ook nieuwe klanten hebben zich in grote aantallen gemeld om van deze diensten gebruik te kunnen maken…

Lees verder