Uw gelden en overige waarden zijn veilig bij ons in Waddinxveen.

Waarom Waddinxveen?

Wij beschikken in Waddinxveen over een maximaal beveiligde kluis met 24x7u camera toezicht en waar wij speciaal ruimte reserveren voor klanten die ons vragen om (tijdelijk) gelden of andere waardepapieren op te slaan. Ook bedrijven die handelen in goud-, zilver of andere edelmetalen en die op zoek zijn naar een beveiligde opslag in Nederland kunnen bij ons terecht.

Klanten die door verbouwing activiteiten bedrijfsbeëindiging of bij in beslag name tijdelijke opslag capaciteit zoeken kunnen op ons een beroep doen.

Naast opslag zullen wij de gelden en/of waarden zelf komen halen en op afroep terug leveren op de door klant aangegeven locatie of locaties. Dit geldt ook voor bedrijven en ondernemingen die hun voorraden bij ons in opslag geven en die op bepaalde momenten hun vestigingen van nieuwe voorraad willen voorzien.

Onze diensten

Afstorten van ontvangen gelden in SmartSafe in ‘front-office’

Dagelijkse beschrijving van afgestorte bedragen

Na afstorten heeft u geen inbraak-overal schade (afgestort bedrag verzekerd door ons)

Direct toegang tot transactie data via ons klanten portaal

Mogelijkheid om ons systeem met uw kassa systeem te koppelen voor uitwisseling transactie data

Automatische verrekening van eventuele geconstateerde verschillen in dagelijks uitgekeerde bedragen en bij telling geconstateerde totaal bedrag

Service contract gedurende kantooruren door SmartSafe leverancier en toegang tot dagelijkse ondersteuning bij vragen en/of overige problemen door Ziemann CashService Nederland.