Een uniek concept met dagelijkse beschrijving van de afgestorte gelden

SmartSafe concept

De SmartSafe is een slimme kluis die veiligheid biedt voor het afstorten van briefgeld voor de kleine en ook grote ondernemers. De SmartSafe bevat een met inkt beveiligde cassette waarin het geld terecht komt na het afstorten door de klant. De kluis kan voorzien worden van een zgn. “bundle” of “single” invoer mechanisme. Het stelt de klant in staat om de biljetten één voor één in te voeren of in een pakketje. Het invoer- mechanisme bevat ook een falsificaties controle mechanisme waardoor verdacht of vals geld direct gedetecteerd wordt. Het mechanisme zal deze biljetten nooit accepteren.

Deze kluis is beperkt in omvang en is daardoor, naast door het geboden veiligheid mechanisme, te plaatsen naast of bij de kassa van de klant (‘front office bediening’). Dit levert voor de klant een groot voordeel daar aan het einde van de dienst of werkdag niet met geld naar het kantoor gelopen hoeft te worden om daar alsnog de biljetten in een afstort kluis te deponeren.

Geld en kostbaarheden vervoeren –
tussen veiligheidsconcept en onderbuikgevoel

De gelden die gedurende de dag worden afgestort, zijn ‘real-time’ terug te vinden in ons SmartSafe klanten portaal. Zelf geld tellen is dus verleden tijd en uw boekhouding wordt hiermee vereenvoudigd. U kunt de transacties op de site in een door u gewenst formaat downloaden en gebruiken voor een geautomatiseerde verwerking! Klanten die behoefte hebben aan een directe koppeling met hun kassa systeem en de transactie data direct door geleverd willen krijgen kunnen contact opnemen met onze accountmanagers en die zullen u over de extra mogelijkheden in detail informeren.

Wanneer de SmartSafe het maximaal aantal af te storten biljetten aantal nadert of het afgestorte bedrag het maximum toelaatbare bedrag nadert, wordt door Ziemann Cash Service Nederland een service moment ingepland. Wij komen de cassette dan verwisselen voor een leeg exemplaar hetgeen niet langer dan een halve minuut hoeft te duren.

De dagelijks afgestorte bedragen worden binnen twee dagen op de door U aangegeven rekening bijgeschreven door onze Duitse Bank (Raisin). Mocht bij het verwerken van de opgehaalde cassette(s) blijken dat het reeds uitgekeerde bedrag te laag of te hoog is dan vereffenen wij het eventueel extra uit te keren bedrag of het terug te vorderen bedrag de volgende dag reeds.

De SmartSafe kunt u respectievelijk kopen, huren of leasen.

Wanneer u de kluis koopt, betaald u een (verlaagd) bedrag in eens en kunt u gedurende 5 jaar gebruik maken van deze kluis en ontvangt u gedurende de gehele levensduur service van ons bij storingen en/of defecten. Na 5 jaar heeft u de optie om de kluis aan ons voor een rest bedrag terug te verkopen waarna wij zullen kijken of wij de kluis kunnen laten refurbishen en de levensduur mogelijk kunnen verlengen na een aanvullende technische upgrade.

Wanneer u de SmartSafe huurt, betaald u een maandelijks huurbedrag vooraf hetgeen ook voor de optie lease geldt. Na de contracttermijn van 5 jaar wordt de kluis weer gedemonteerd en verwijderd op uw locatie.

Naast de aanschaf waarde, huur of lease bedrag betaald u als klant ook maandelijkse service kosten (achteraf). Onze accountmanager zal het te betalen bedrag met u vaststellen op basis van gemiddelde omzet, gewenste service etc.

Onze diensten:

Afstorten van ontvangen gelden in SmartSafe in ‘front-office’;

Dagelijkse bijschrijving van afgestorte bedragen;

Na afstorten heeft u geen inbraak- overval schade (afgestort bedrag verzekerd door ons);

Directe toegang tot transactie data via ons klanten portaal;

Mogelijkheid om ons systeem met uw kassa systeem te koppelen voor uitwisseling transactie data;

Automatische verrekening van eventuele geconstateerde verschillen in dagelijks uitgekeerde bedragen en bij telling geconstateerde totaal bedrag;

Service contract gedurende kantooruren door SmartSafe leverancier en toegang tot dagelijkse ondersteuning bij vragen en/of overige problemen door Ziemann CashService Nederland.